STANOVI

POŠALJI UPIT

STANOVA

NIVOA PARKING MESTA

SPRATOVA

Život iz snova
Skyline AFI Home – vaša oaza luksuza

Smeštena na početku Ulice kneza Miloša, u samom srcu grada, zgrada Skyline AFI Home nudi izuzetnu priliku za život u epicentru dešavanja. Njen položaj pruža neposrednu blizinu ključnim lokacijama u Beogradu. Ovaj moderni kompleks idealan je izbor za one koji cene dinamičan gradski život. Sa svojim vrhunskim dizajnom i praktičnim rešenjima, Skyline AFI Home obezbeđuje udobnost i funkcionalnost za sve stanare. Skyline AFI Home je prva zgrada u konceptu “Resi for Rent” , koja nudi potpuno luksuzno opremljene stanove za iznajmljivanje, sa rasponom kvadratura od 50 do preko 200 kvadratnih metara. U okviru kompleksa nalazi se mnoštvo dodatnog sadržaja, uključujući prodavnicu, apoteku, italijanski restoran, kafeteriju, Saruna wellness i spa centar sa najvećim zatvorenim bazenom u Beogradu, kao i podzemna garaža na šest nivoa. Profesionalno održavanje zgrade i prisustvo 24/7 fizičkog obezbeđenja dodatno doprinose sigurnosti i udobnosti stanara. Popunite kontakt formu, a mi ćemo se potruditi da vam u najkraćem roku pružimo sve bitne informacije o iznajmljivanju stanova u jednom od najpoželjnijih stambenih objekata u Beogradu.

  Za detaljne informacije o dostupnim stanovima u Skyline AFI Home, molimo Vas da popunite obrazac. Nakon toga, naš prodajni tim će Vas kontaktirati.


  DVOSOBAN STAN

  od 52 do 68m² Dvosoban

  TROSOBAN STAN

  od 82 do 104m² Trosoban

  ČETVOROSOBAN STAN

  od 111 do 122m² Petosoban

  PETOSOBAN STAN

  od 224m² Petosoban

  Odaberite stan iz snova

  Skyline AFI Home raspolaže sa čak 147 potpuno opremljenih stambenih jedinica. Svi stanovi su opremljeni najmodernijom tehnologijom, od pametnih klima-uređaja, kuhinjskih aparata sve do centralnog grejanja, kao i nameštajem kompanije Lusso, koja garantuje kvalitet, komfor i luksuz. Odaberite svoj idealan stan na jednom od čak 27 spratova, sa jedinstvenim pogledom na sam grad. Zakažite konsultacije sa našim prodajnim timom i sami doživite Skyline AFI Home kao vaš novi idealan dom iz snova.

   Za detaljne informacije o dostupnim stanovima u Skyline AFI Home, molimo Vas da popunite obrazac. Nakon toga, naš prodajni tim će Vas kontaktirati.


   Pozovite nas

   062 30 30 06